Op werkdagen voor 14.00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd
Gratis verzending binnen NL boven €35,-

Over BonnieDoon®


Bonnie Doon is van oorsprong een Amerikaans sokkenmerk, opgericht in 1957 door Alex Lee Wallau. Wallau heeft zijn afkomst en voorliefde voor Schotland in de naam terug willen laten komen. Bonnie is mooi en de Doon is een rivier in Schotland.

Vanaf 1969 is het merk geïntroduceerd op de Nederlandse en Europese markt. BonnieDoon® is inmiddels uitgegroeid tot een Europees toonaangevend beenmodelabel en biedt een meer dan compleet en breed assortiment beenmode, van babysokje, kindermaillot, design panty, beenwarmer tot herensok maat 52. Maar ook in ontwerp en productie van privatlabels en custom made beenmode is BonnieDoon® toonaangevend.

BonnieDoon® werkt met eigen stylisten en laat haar producten uitsluitend in Italië en Portugal produceren. Dit om kwaliteit van de producten, maar ook zorg voor milieu en arbeidsomstandigheden te kunnen garanderen. Alle BonnieDoon® producten worden onder OEKO-TEX en/of GOTS certificering geproduceerd. Natuurlijk garandeert BonnieDoon® altijd de bekende gladde teennaden, de beste gekamde katoen, pre-washed/gestoomde producten, betaalbare beenmode met unieke BonnieDoon® styling.

BonnieDoon® is sinds 2023 gevestigd in een volledig nieuw DC- en kantorencomplex. Zich uiterst bewust hoe verantwoord om te gaan met ons milieu kiest BonnieDoon® heel duidelijk voor een zo klein als mogelijke CO2 footprint. Zo is BonnieDoon® de eerste met een volledig gasloos bedrijfspand, maken wij geen gebruik van vervuilend vlieg- en boottransport vanuit Azië, werken wij zonder buitendienst en kilometer vretende leaseauto’s, verzenden wij groen met DHL GoGreen, brengen wij regenwater terug in de bodem, wekken wij onze eigen energie op met zonnepanelen en plaatsen wij bovendien bijenkasten om bij te dragen aan het in standhouden van onze biodiversiteit.

 

BonnieDoon® verantwoorde beenmode.